Saaristoprojekti kesällä 2021!

Saaristoprojekti – Skärgårdsprojekt

Sons of solar Oy on lanseerannut ensimmäistä kertaa Suomessa laajamittaisen aurinkovoimalakampanjan Lounais-Suomen saaristoon

Pargas-Nagu-Korpo 1-30.6.2021
Gustavs-Tövsala-Velkua 1-31.7.2021
Kimito-Ekenäs-Ingå 2-31.8.2021

Kesäkuun asennamme Paraisten saaristossa aina Korppoossa asti, heinäkuussa suuntaamme Kustavi-Taivassalo -akselille, ja lopuksi elokuussa asennamme Kemiönsaaressa ja Tammisaaressa aina Inkoota myöten!

Tarjoamme ruotsinkielistä ja luotettavaa palvelua neljän asiantuntijan voimin. Asennukset suoritetaan erikseen jokaiselle alueelle kohdistettuina päivinä, oman kokeneen ja sertifioidun asennustiimimme voimin. Jokainen kohde suunnitellaan tarpeiden mukaan paikan päällä, joten tilaisuus kannatta hyödyntää. Kampanjatarjoukset ovat voimassa niin kauan kuin asennuspäiviä riittää!

Projektin tavoite on 50 kohdetta ja jos se täyttyy, lahjoitamme 10 000€ Baltic sea action groupin (BSAG) työhön Saaristomeren vedenalaisen luonnon suojelemiseksi. Minimilahjoituksemme on 5000€ jokatapauksessa. Lahjoitussumma julkistetaan viimeistään 1.10.2021, mutta olemme jo hyvää vauhtia saavuttamassa tavoitetta!

Liity mukaan projektiin ja osoita, että välität ympäristöstä!

Päivitys 15.06.2021, Paraisten projektissa enää 2 asennuspäivää jäljellä

 

Aurinkoisin terveisin,

Saaristotiimi

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *