12 157

Asennettua paneelia

10 000 000

kWh tuotettua sähköä

1 000

Onnellista asiakasta

Aurinkovoimala asennettuna Turun seudulla

Kun etsit luotettavinta kumppania Turun alueella oman aurinkovoimalan hankintaan, olemme paras valintasi. Meillä on vuosien kokemus niin suurten kuin pienten aurinkoenergiajärjestelmien asennuksesta, joten voit luottaa ammattitaitoomme ja osaamiseemme kun etsit kustannustehokkainta energiaratkaisua.

Toimimme laajalla alueella, mukaan lukien Turun lähikunnissa kuten Raisiossa ja Kaarinassa. Olit missä tahansa, olemme apunasi parhaan aurinkoenergiaratkaisun suunnittelussa. Meiltä saat kaiken tarvittavan saman katon alta – hoidamme koko energiaremontin puolestasi aina suunnittelusta asennukseen.

Varsinais-Suomi ja Turun alue ovat otollisia sijainteja aurinkoenergian tehokkaalle hyödyntämiselle. Aurinko paistaa jatkuvasti aina alkukeväästä pitkälle syksyyn, joten vastoin yleistä olettamusta aurinkoenergia on siis tehokasta vuoden ympäri, toisin kuin pohjoisimmissa osissa Suomea.

  • Kokonaisvaltaiset avaimet käteen -ratkaisut
  • Räätälöidyt aurinkovoimalat juuri sinun kotisi tarpeisiin
  • Vuosien kokemus ja ammattitaito takaa täydellisen lopputuloksen
  • Me tiedämme, mitä riskejä voimala-asennuksiin liittyy ja pidämme huolen, että voimala asennetaan standardien mukaan.
  • Autamme voimalaan liittyvissä kysymyksissä myös tulevaisuudessa

Pienennä hiilijalanjälkeäsi aurinkopaneelien avulla

Aurinkopaneelit eivät ole ainoastaan tehokas ja trendikäs tapa tuottaa sähköä – ne ovat investointi kestävään tulevaisuuteen ja fossiilisista polttoaineista irtautumiseen. Tänä päivänä aurinkopaneelien hankkiminen on suurin ympäristöteko, jonka yksittäinen kotitalous voi tehdä.

Kun siirryt aurinkoenergiaan, toimit kestävän kehityksen suunnannäyttäjänä. Aurinkovoimala on täysin päästötön, ja tuottaa elinkaarensa aikana sen valmistukseen kuluneen energiamäärän moninkertaisena.

  • Irtaudu fossiilisista polttoaineista
  • Säästä energiaa
  • Paranna kotisi energiatehokkuutta

Madalla sähkölaskujasi – Säästä jopa satoja euroja vuodessa

Oma aurinkovoimala ei ole ainoastaan vihreä valinta – se on taloudellisesti kannattava investointi, joka maksaa itsensä takaisin.

Aurinkopaneelien omistajana tulet huomaamaan, kuinka sähkölaskusi pienenevät joka kuukausi. Aurinkovoimalan tehtävä on siis korvata ostosähköä itse tuotetulla sähköllä.

Aurinkopaneelit madaltavat sähkölaskuja keskimäärin 25 prosenttia vuodessa. Tämä voi tarkoittaa jopa satojen eurojen vuosittaisia säästöjä.

Aurinkopaneelien tuottamat säästöt eivät rajoitu pelkkiin sähkölaskuihin, vaan säästät myös veroissa ja siirtomaksuissa. Siirtomaksut ja sähkövero muodostavat valtaosan vuosittaisista energiakustannuksista, ja aurinkopaneelit ovat ainoa keino päästä niitä pakoon, kun sähkö tulee omalta katolta eikä valtion verkosta.

Aurinkoenergiaa jää väistämättä yli kesäaikaan, jonka voit jokomyydä sähköyhtiölle tai varastoida myöhempää käyttöä varten. Tee sopimus ylijäämäsähkön myynnistä sähköyhtiösi kanssa.

Säästöjen myötä aurinkovoimala maksaa itsensä takaisin jo alle 12 vuodessa.

Pyydä tarjous

Suurkohteet, kuten yritysten ja taloyhtiöiden aurinkoenergiaratkaisut ovat erikoisalaamme. Ymmärrämme, että aurinkopaneelien hankkiminen yritykselle tai taloyhtiöön on suuri projekti, joten olemme mukanasi koko tämän pitkän taipaleen. Autamme tarvittaessa myös lupa-asioissa sekä Business Finlandin investointituen hakemisessa.

Aurinkopaneelit on kustannustehokas keino madaltaa yrityksen tai taloyhtiön energiakustannuksia ja hiilijalanjälkeä. Hankkimalla aurinkopaneelit toimit kestävän kehityksen suunnannäyttäjänä, ja teet yrityksestäsi tai taloyhtiöstäsi entistä houkuttelevamman ja trendikkäämmän.

Ota yhteyttä suurkohdeasiantuntijaamme

Liity tyytyväisten
asiakkaiden joukkoon

Aurinkovoimala Naantali

Aurinkopaneelit Naantali

Asensimme 18,18kWp tehoisen aurinkovoimalan Naantaliin. Voimalaan tuli yhteensä 36 aurinkopaneelia.

Aurinkovoimala

Aurinkopaneelit Salo

Asensimme 3kWp tehoisen aurinkovoimalan Saloon. Voimalaan tuli yhteensä 8 aurinkopaneelia.

Aurinkovoimala Sauvo

Aurinkopaneelit Sauvo

Asensimme 11,15 kWp tehoisen aurinkovoimalan Sauvoon. Voimalaan tuli yhteensä 33 aurinkopaneelia.

Aurinkovoimala Raisio

Aurinkopaneelit Raisio

Asensimme 8,1 kWp tehoisen aurinkovoimalan Raisioon. Voimalaan tuli yhteensä 20 aurinkopaneelia.

Aurinkovoimala Turku

Aurinkopaneelit Turku

Asensimme 4,86 kWp tehoisen aurinkovoimalan Turkuun. Voimalaan tuli yhteensä 12 aurinkopaneelia.

Aurinkovoimala Turku

Aurinkopaneelit Turku

Asensimme 4,98 kWp tehoisen aurinkovoimalan Turkuun. Voimalaan tuli yhteensä 12 aurinkopaneelia.

Sons of Solar – Aurinkoenergian asiantuntija palveluksessasi

Sons of Solar on paljon enemmän kuin aurinkopaneelien toimittaja. Olemme luotettavin kumppanisi yhteisellä matkalla kohti ekologisempaa, kestävämpää ja taloudellisempaa tulevaisuutta. Kun valitset Sons of Solarin, valitset kumppanin, joka auttaa sinua hyödyntämään aurinkoenergian tarjoamat mahdollisuudet.

Esimerkki aurinkovoimalat omakotitaloon Turussa

S Ralos 6.3kWp
70 – 120 m²

M Ralos 8.4kWp
120 – 200 m²

L Ralos 10,5kWp
200 – 400 m²

Helpompi energiaremontti – Aurinkopaneelit katollesi käden käänteessä

Ymmärrämme täysin, että aurinkopaneelien hankinta voi tuntua isolta operaatiolta ja pitkälä prosessilta. Juuri siksi olemme tehneet aurinkopaneelien hankinnasta mahdollisimman helppoa: Hoidamme raskaat työt puolestasi, jotta pääset nauttimaan aurinkoenergian lukuisista hyödyistä ilman ylimääräistä huolta ja stressiä.

1
Ota meihin yhteyttä

Soita, jätä soittopyyntö tai täytä yhteydenottolomakkeemme. Asiantuntijamme ovat aina valmiina auttamaan sinua löytämään parhaan mahdollisen aurinkoenergiaratkaisun.

2
Kartoitus ja suunnittelu

Huolellinen suunnittelu on toimivan aurinkovoimalan alku ja juuri. Kartoituskäynnillä käymme läpi kotisi sähkönkulutuksen, energiatarpeen sekä muita tärkeitä seikkoja, jotka auttavat meitä suunnittelemaan juuri sinun kotiisi parhaiten sopivan aurinkovoimalan. Kun perusasiat on tiedossa, osaamme suositella kustannustehokkainta ratkaisua.

3
Nopea ja tehokas asennus

Kun asialla on raudanlujat ammattilaiset, on uusi aurinkovoimalasi käyttövalmis parhaimmillaan vain muutamassa tunnissa. Pääset nauttimaan aurinkoenergian mahtavista eduista ennen kuin huomaatkaan. Aurinkopaneelien asennus on aina ammattilaisen työtä, joka vaatii osaamista ja kokemusta. Meiltä löytyy molempia vuosien ajalta, joten voit luottaa saavasi parhaan ja kestävimmän lopputuloksen.

4
Tarkastus ja loppusiivous

Kun uusi aurinkovoimalasi on asennettu, tarkistamme että kaikki toimii niin kuin pitää ja jätämme työmaan yhtä siistiin kuntoon kuin sinne tullessa. Yhtään asennusta ei jätetä puolitiehen ja pidämme huolen että työnjälki vastaa odotuksiasi.

Tarvitsetko rahoitusta? Hae OP-kertaluottoa täältä.

Miksi aurinkopaneelit meiltä?

Olemme yksi parhaiten arvosteltuja
aurinkosähköyrityksiä Suomessa

Käytämme ainoastaan markkinoiden
laadukkaimpia mikroinverttereitä

Olemme nuorekas 100% kotimainen
yritys yli 5 vuoden kokemuksella.

Jokainen kohteistamme asennetaan
avaimet käteen -periaatteella

Toimintamme yksi elinehdoista
on tyytyväinen asiakas

Meitä ruokkii eniten ympäristön tilan parantaminen.

Työskentelemme koko Varsinais-Suomen alueella:

Turku, Salo, Lohja, Rauma, Naantali, Uusikaupunki, Kaarina, Raisio, Loimaa, Parainen, Forssa, Paimio, Somero, Kemiönsaari, Marttila, Mynämäki, Nousiainen, Masku, Nousiaisten kunta, Koski Tl, Tarvasjoki, Lieto, Aura, Pöytyä, Pyhäranta, Vehmaa, Sauvo, Rymättylä

Jätä meille soittopyyntö niin kartoitetaan yrityksenne katon tuottopotentiaali!

Usein kysyttyä aurinkopaneeleista

Aurinkopaneelit tarjoavat lukuisia etuja, mukaan lukien suuria rahallisia säästöjä ja pienemmän hiilijalanjäljen. Oma aurinkovoimala on siis investointi, joka maksaa itsensä takaisin monella tapaa.

Oikea aurinkopaneelien määrä ja järjestelmän koko riippuu useasta tekijästä, kuten vuosittaisesta sähkönkulutuksesta, katon suunnasta ja katon pinta-alasta. Ei ole yhtä oikeaa vastausta, vaan paras ratkaisu on aina talokohtainen.

Aurinkopaneelit asennetaan talon katolle, ja ne yhdistetään invertterin kautta kodin sähköverkkoon. Aurinkopaneelien asennus vaatii aina ammattilaisen.

Kyllä voi. Kotitalousvähennyksen voi hyödyntää työn osuuteen. Tarkan summan saat tarjouksen yhteydessä. Muista että kotitalousvähennys ei ole talokohtainen, vaan henkilökohtainen. Tämä tarkoittaa, että jos omistat kiinteistön yhdessä kumppanin kanssa, voitte saada tuplahyödyn.

Aurinkopaneelit ovat lähes kokonaan huoltovapaita, sillä niissä on hyvin vähän liikkuvia osia. Voit kuitenkin puhdistaa aurinkopaneelit, jos niiden päälle kertyy lunta tai irtoroskia. Jos huomaat paneeleissa ulkoisia vaurioita, älä kiipeä itse katolle vaan ota yhteyttä meihin. Autamme mielellämme aurinkopaneelien huollossa.

Vaikka Suomessa on pidempi talvi, ovat modernit aurinkopaneelit tehokkaita myös vähäisemmässä valossa. Aurinkopaneelit toimivat täydellä teholla aina alkukeväästä pitkälle syksyyn.

Invertteri on laite, joka muuttaa aurinkopaneelien tuottaman tasavirran verkkoon sopivaksi vaihtovirraksi. Invertteri toimii siis paneelien ja sähköverkon välikappaleena, joka ohjailee sähkönsyöttöä tarpeen mukaan sekä pitää kirjaa aurinkopaneelien tuotannosta. Käytämme nykyaikaisia mikroinverttereitä, jotka mahdollistavat entistä tehokkaamman tuotannon.