12 157

Asennettua paneelia

10 000 000

kWh tuotettua sähköä

1 000

Onnellista asiakasta

Ole kestävän kehityksen suunnannäyttäjä

Yrityksen oma aurinkovoimala edustaa innovaatiota ja vastuullisuutta. Se on vahva symboli yrityksen sitoutumiselle uuden teknologian hyödyntämiselle ja kestävän kehityksen edistämiselle. Aurinkopaneelit ovat vahva viesti niin asiakkaille kuin yhteistyökumppaneille, joka tekee yrityksestäsi entistä houkuttelevamman.

Aurinkopaneelit mahdollistavat yrityksesi irtautumisen fossiilisista polttoaineista ja siirtymiseen puhtaampaan uusiutuvaan energiaan. Aurinkopaneelit hyödyntävät luonnon puhtainta voimavaraa – auringonvaloa, joka on täysin päästötön ja loppumaton energianlähde. Siirtymällä aurinkoenergiaan et pienennä pelkästään yrityksesi sähkölaskuja – pienennät koko yrityksen hiilijalanjälkeä.

Aurinkopaneelit ovat siis paljon enemmän kuin keino vähentää sähkönkulutusta – ne ovat investointi yrityksesi tulevaisuuteen, innovaatioon ja kestävään kehitykseen. Hankkimalla aurinkopaneelit toimitte esimerkkinä ja edelläkävijänä matkalla kohti kestävämpää tulevaisuutta.

Pyydä tarjous

Taloudellinen investointi – Säästä yli kolmannes vuosittaisista energiakustannuksista

Sen lisäksi että aurinkopaneelit säästävät luontoa, säästävät ne yrityksesi kassaa. Alkuinvestoinnin jälkeen aurinkovoimala takoo puhdasta tuottoa jo ensimmäisestä päivästä lähtien.
Madalla sähkölaskuja ja siirtomaksuja
Yrityksen aurinkovoimala on tehokas tapa pienentää sähkölaskuja ja suojautua äkillisiltä sähkönhinnan muutoksilta. Tehokkaan sähköntuotannon myötä yrityksesi voi korvata valtaosan ostosähköstä itse tuotetulla aurinkosähköllä.

Aurinkopaneelit auttavat myös optimoimaan yrityksen energiankulutusta – ne mahdollistavat kulutuksen reaaliaikaisen seurannan mikä auttaa tunnistamaan energiansäästömahdollisuudet.

Aurinkopaneelit eivät ainoastaa pienennä sähkölaskuja, vaan myös kalliita siirtomaksuja. Aurinkopaneelit auttavat pakenemaan ikäviä siirtomaksuja, kun sähkö tulee verkon sijaan yrityksen omalta katolta.
Investointi, joka maksaa itsensä takaisin
Oikein mitoitettuna ja laadukkaasti asennettuna yrityksen aurinkovoimala maksaa itsensä takaisin noin 10 vuodessa. Tämän jälkeen aurinkopaneelin tuomat säästöt ovat puhdasta voittoa.

Konkreettisten säästöjen lisäksi aurinkopaneelit nostavat yrityskiinteistösi arvoa. Voit luottaa aurinkopaneelien arvon säilyvän, tai jopa nousevan kiinteistön myyntihinnassa. Aurinkopaneelit eivät ainoastaan houkuttele kiinteistölle energiatehokkuutta arvostavia ostajia, vaan myös sijoittajia, jotka arvostavat kestävää kehitystä ja vihreitä arvoja.

Pyydä tarjous

Räätälöidyt yritysratkaisumme sopivat erinomaisesti myös maatilojen käyttöön. Aurinkopaneelit ovat erinomainen vaihtoehto maatiloille, jotka etsivät kustannustehokkaita ja kestäviä energiaratkaisuja.

Aurinkopaneelien avulla maatilat pienentäää energiakustannuksia, parantaa energiaomavaraisuuttaan, vähentää riippuvuuttaan ulkoisista energianlähteistä sekä vähentää tilan hiilijalanjälkeä.

Aurinkovoimala antaa myös turvan sähköverkon häiriötä vastaan – sähkökatkoksen iskiessä maatilan toiminta voi jatkua normaalisti. Tällöin pidempikään sähkökatkos ei aiheuta ongelmia tai tappiota.

4 syytä miksi hankkia aurinkopaneelit maatilalle:

  • Maatila kuluttaa paljon sähköä – Aurinkopaneelit voivat madaltaa maatilan energiakustannuksia jopa kymmeniä prosentteja vuodessa.
  • Toimintavarmuus – Aurinkopaneelit mahdollistavat katkeamattoman toiminnan myös sähkökatkojen aikaan.
  • Täydelliset tilat aurinkopaneeleille – Maatiloilla on usein paljon kattopinta-alaa, mikä mahdollistaa suurten järjestelmien asentamisen.
  • Ekologisuus – Aurinkopaneelit ovat oiva keino madaltaa maatilan päästöjä ja hiilijalanjälkeä.
Aurinkopaneelit yritykselle 23kWp

Aurinkopaneelit WS Motors

Asensimme 23 kWp tehoisen aurinkovoimalan WA-Motorsille Auraan. Voimalaan tuli yhteensä 46 aurinkopaneelia. Yritys käyttää aurinkosähköä toimitilojen lämmitykseen ja viilennykseen sekä sähköautojen lataukseen.

Aurinkopaneelit Kemiönsaari

Asensimme 50 kWp tehoisen aurinkovoimalan Ilmariselle. Voimalaan tuli yhteensä 125 aurinkopaneelia. Yritys käyttää aurinkosähköä toimitilojen perustarpeisiin ja sähkönkulutukseen.

Aurinkopaneelit K-market

Aurinkopaneelit K-Market

Asensimme 85 kWp tehoisen aurinkovoimalan K-Market Lepväärttiin. Voimalaan tuli yhteensä 230 aurinkopaneelia. Yritys käyttää aurinkosähköä kaupan perustarpeisiin, kuten lämmitykseen ja jäähdytykseen.

Aurinkopaneelit yritykselle 20 kWp

Aurinkopaneelit Sicutec

Asensimme 20 kWp tehoisen aurinkovoimalan Sicutecille Turkuun. Voimalaan tuli yhteensä 42 aurinkopaneelia. Yritys käyttää aurinkosähköä toimitilojen perustarpeisiin ja sähkönkulutukseen.

Hoitolatukku aurinkopaneelit

Aurinkopaneelit Hoitolatukku

Asensimme 200 kWp tehoisen aurinkovoimalan Hoitolatukulle Turkuun. Voimalaan tuli yhteensä 400 aurinkopaneelia. Yritys käyttää aurinkosähköä toimitilojen kulutukseen ja perustarpeisiin.

Aurinkopaneelit seinäasennuksella yritykselle

Aurinkopaneelit Kone Tuomi

Asensimme 75 kWp tehoisen aurinkovoimalan seinäasennuksella Kone Tuomelle. Voimalaan tuli yhteensä 190 aurinkopaneelia. Yritys käyttää aurinkosähköä konepajan metallitöihin.

Sons of Solar – Yrityksesi aurinkoasiantuntija

Sons of Solar on paljon enemmän kuin pelkkä aurinkopaneelien toimittaja. Olemme luotettava kumppani matkalla kohti taloudellisempaa ja kestävämpää tulevaisuutta.

Kun valitset Sons of Solarin, valitsen parhaan laadun ja palvelun, asiantuntemuksen sekä vihreät ja vastuulliset arvot. Valitset kumppanin, joka on sitoutunut auttamaan yritystäsi hyödyntämään aurinkoenergian tarjoamia mahdollisuuksia.

Soita, kerromme lisää

Esimerkkiratkaisut yrityksille

Ralos 21kWp
Pienemmät toimitilat

Ralos 52,5kWp
Isommat toimitilat

Ralos 105kWp
Tavaratalot ja tehtaat

Näin helppoa se on – Vaivaton energiaremontti yrityksellesi

Aurinkopaneelien hankinta ja asennus voi kuulostaa suurelta projektilta. Siksi olemme rakentaneet vaivattoman prosessin, joka ei aiheuta häiriöitä yrityksesi toiminnalle.

1
Tarjouspyyntö

Soita meille, jätä soittopyyntö tai täytä yhteydenottolomake, niin aloitetaan yhdessä yrityksesi aurinkovoimalan suunnittelu. Asiantuntijamme ovat apunanne kustannustehokkaimman aurinkoenergiaratkaisun suunnittelussa.

2
Kartoitus ja suunnittelu

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Käymme rauhassa läpi yrityksesi sähkönkulutuksen, katon soveltuvuuden paneeleille sekä muita tärkeitä seikkoja, jotka auttavat meitä suunnittelemaan juuri yrityksesi tarpeita vastaavan aurinkovoimalan. Oikein mitoitettu ja huolellisesti suunniteltu järjestelmä tarjoaa parhaan mahdollisen hyödyn vuosikymmeniksi eteenpäin.

3
Asennus

Aurinkopaneelien asennus on tarkkaa työtä, joka vaatii kokemusta ja huolellisuutta. Asentajamme ovat kokeneita ja ammattitaitoisia, joten voit luottaa saavasi täydellisen lopputuloksen. Meidän asentajien käsissä yrityksesi uusi aurinkovoimala on käyttövalmis vain muutamassa päivässä.

4
Tarkastus ja loppusiivous

Ennen kuin lähdemme, varmistamme että kaikki toimii niin kuin pitääkin ja jätämme työmaan yhtä siistiin kuntoon kuin sinne tullessamme. Yhtäkään työtä ei jätetä puolitiehen, joten pidämme huolen että työnjälki ylittää odotuksesi.

Miksi aurinkopaneelit meiltä?

Olemme yksi parhaiten arvosteltuja
aurinkosähköyrityksiä Suomessa

Käytämme ainoastaan markkinoiden
laadukkaimpia mikroinverttereitä

Olemme nuorekas 100% kotimainen
yritys yli 5 vuoden kokemuksella.

Jokainen kohteistamme asennetaan
avaimet käteen -periaatteella

Toimintamme yksi elinehdoista
on tyytyväinen asiakas

Meitä ruokkii eniten ympäristön tilan parantaminen.

Pyydä tarjous koko Suomen alueelta!

Jätä meille soittopyyntö niin kartoitetaan yrityksenne katon tuottopotentiaali!