12 157

Asennettua paneelia

10 000 000

kWh tuotettua sähköä

1 000

Onnellista asiakasta

Aurinkopaneelit – Helpompi ratkaisu mökin sähköistämiseen

Oletko haaveillut kesämökkisi sähköistämisestä? Mökin yhdistäminen sähköverkkoon on kallis ja aikaavievä projekti joka johtaa kalliisiin siirtomaksuihin. Tehokkaat aurinkopaneelit tarjoavat tähän kustannustehokkaan ratkaisun – ei ole siis ihme, miksi aurinkopaneelit ovat kesämökkien suosituin sähkönlähde.

Aurinkopaneelit mahdollistavat mökille täyden energiaomavaraisuuden, jolloin olet vapaa ikävistä siirtomaksuista ja sähköverkon perustamiskustannuksista. Pienempikin järjestelmä riittää perustarpeisiin, kuten jääkaapin, mikron ja sähköhellan käyttöön.

Mökkijärjestelmät toteutetaan hieman eri periaatteilla kuin tavanomaiset omakotitalojen aurinkovoimalat. Mökkiratkaisuissa virta ohjataan akkuun ja sitä kautta pistorasioihin. Akku mahdollistaa sähkölaitteiden käytön myös syksyllä ja keväällä.

Sen lisäksi että aurinkopaneelit tarjoavat vaivattoman keinon mökin sähköistämiseen, nostavat ne mökin arvoa. Jos tulevaisuudessa päätät myydä mökkisi, voit olla varma, että aurinkopaneelien arvo säilyy tai jopa nousee mökin myyntihinnassa. Aurinkopaneeleilla varustetut mökit ovat erittäin kysyttyjä.

Sons of Solar tarjoaa markkinoiden laadukkaimmat aurinkopaneelit jokaiselle mökille. Ota yhteyttä, ja suunnitellaan yhdessä juuri sinun mökillesi sopivin ratkaisu. Oli kyseessä suuri tai pieni mökki, tarjoaa mökkipakettimme kustannustehokkaan ratkaisun sen sähköistämiseen.

Pyydä tarjous

Entä jos mökillä on jo sähköt?

Tarjoamme laadukkaita aurinkoenergiaratkaisuja myös sähköverkkoon yhdistetyille mökeille. Tällöin aurinkovoimala toimii täysin samalla periaatteella kuin omakotitaloissa. Jos mökki on aktiivisessa käytössä ympäri vuoden, voi oikein mitoitettu aurinkopaneelijärjestelmä säästää jopa satoja euroja vuodessa.

Mökille asennetut aurinkopaneelit eivät ainoastaan pienennä sähkölaskuja, vaan myös siirtomaksuja. Jos mökki on syrjäisemmällä seudulla, voivat siirtomaksut nousta moninkertaisiksi sähkölaskuihin nähden. Aurinkopaneelit ovatkin ainoa keino paeta näitä maksuja, kun sähkö tulee suoraan mökin katolta eikä valtion sähköverkosta.

Täysin vihreä valinta – Ota askel kohti kestävämpää tulevaisuutta

Aurinkopaneelit ovat paljon enemmän kuin vaivaton ja kustannustehokas tapa tuottaa sähköä. Ne ovat suuri askel kohti kestävämpää tulevaisuutta ja kestävän kehityksen edelläkävijä. Aurinkosähkön tuottaminen on täysin päästötöntä, ja ne tuottavat moninkertaisesti niiden valmistukseen kuluneen energian.

Koska tarvittava sähkö saadaan omalta katolta, vähentyy mökin tarve fossiilisille polttoaineille. Kun mökkisi on riippumaton fossiilisista polttoaineista, on sen hiilijalanjälki lähes olematon.

Aurinkopaneelien asentaminen mökille on suuri ympäristöteko.

Pyydä tarjous

Aurinkopaneelit mökki, Parainen

15 aurinkopaneelin 6,5 kWp tehoinen voimala mökkikohteessa Paraisilla.

Aurinkopaneelit mökki, Pöytyä

10 aurinkopaneelin 3 kWp tehoinen voimala mökkikohteessa Pöytyällä.

Aurinkovoimala Off-grid mökille

Aurinkopaneelit mökki OFF-GRID

OFF-GRID aurinkovoimala, jossa 8 aurinkopaneelia ja 2,5 kw akkujärjestelmä.

Sons of Solar – Aurinkoenergian asiantuntija palveluksessasi

Sons of Solar on paljon enemmän kuin pelkkä aurinkopaneelien toimittaja. Olemme luotettava kumppanisi matkalla kohti taloudellisempaa ja kestävämpää tulevaisuutta.

Kun valitset Sons of Solarin, valitsen parhaan laadun ja palvelun, asiantuntemuksen sekä vihreät ja vastuulliset arvot. Valitset kumppanin, joka on sitoutunut auttamaan sinua hyödyntämään aurinkoenergian tarjoamat mahdollisuudet.

Soita, kerromme lisää

Esimerkkiratkaisut mökkikäyttöön

Ralos 2,1kWp
40 – 80 m²

Ralos 4,2kWp
80 – 140 m²

OFF-GRID
Ei sähköverkossa

Aurinkopaneelien asennus mökille – Tehokkaimmat ratkaisut jokaiselle mökille

1
Tarjouspyyntö

Ensimmäinen askel aurinkopaneelien hankinnassa on yhteydenotto Sons of Solariin. Voit joko soittaa meille, jättää soittopyynnön tai täyttää yhteydenottolomakkeemme.

Kokeneet asiantuntijamme auttavat sinua löytämään kustannustehokkaimman ja kannattavimman ratkaisun juuri sinun mökillesi. Teemme samalla alkukartoituksen, jossa käydään läpi mökkisi perustietoja, kuten katon pinta-ala, sähköntarve sekä katon ilmansuunnat.

2
Asennus

Kun yksityiskohdista on päästy yhteisymmärrykseen ja paras ratkaisu on löydetty, on aika laittaa hihat heilumaan. Suoritamme asennuksen sinulle sopivana ajankohtana nopeasti ja turvallisesti. Mökin aurinkopaneelien asennus on valmis yleensä yhdessä päivässä.

Kokeneet ja ammattitaitoiset asentajamme pitävät huolen, että asennus on suoritettu huolellisesti ja kaikkia turvallisuusmääräyksiä noudattaen. Kun asialla on kokeneet ammattilaiset, voit luottaa saavasi täydellisen lopputuloksen.

3
Tarkastus ja loppusiivous

Ennen kun lähdemme, tarkastamme, että kaikki toimii niinkuin pitääkin ja jätämme työmaan siistiin kuntoon. Yhtäkään työtä ei jätetä puolitiehen, vaan jokainen asennus suoritetaan kunnialla maaliin.

Miksi aurinkopaneelit meiltä?

Olemme yksi parhaiten arvosteltuja
aurinkosähköyrityksiä Suomessa

Käytämme ainoastaan markkinoiden
laadukkaimpia mikroinverttereitä

Olemme nuorekas 100% kotimainen
yritys yli 5 vuoden kokemuksella.

Jokainen kohteistamme asennetaan
avaimet käteen -periaatteella

Toimintamme yksi elinehdoista
on tyytyväinen asiakas

Meitä ruokkii eniten ympäristön tilan parantaminen.

Työskentelemme Varsinais-Suomen, Itä-Suomen ja Uudenmaan alueilla

Jätä meille soittopyyntö niin kartoitetaan teidän katon tuottopotentiaali!