12 157

Asennettua paneelia

10 000 000

kWh tuotettua sähköä

1 000

Onnellista asiakasta

Nosta taloyhtiön energiatehokkuus uudelle tasolle

Vie taloyhtiösi kohti kestävämpää tulevaisuutta asentamalla aurinkopaneelit. Sons of Solar tarjoaa räätälöityjä ratkaisuja, jotka mahdollistavat taloyhtiön energiatehokkuuden parantamisen, sähkönkulutuksen madaltamisen, ekologisen energiantuotannon sekä mahdollisuuden tuottojen jakamiseen taloyhtiön osakkaille.

Aurinkosähkö on puhdas, päästötön uusiutuva energiamuoto. Aurinkopaneelit mahdollistavat tämän loputtoman energian tehokkaan hyödyntämisen tuottamalla valtaosan käyttösähköstä itse. Samalla taloyhtiön riippuvuus ulkoisista energialähteistä fossiilista polttoaineista vähenee, mikä säästää samaan aikaan rahaa ja luontoa.

Pyydä tarjous

Sijoitus, joka maksaa itsensä monella tapaa takaisin

Aurinkosähkö ei ole ainoastaan ympäristön kannalta kestävä investointi – se on investointi, joka maksaa itsensä takaisin monella tapaa. Aurinkopaneelit vähentävät osakkaiden asumiskustannuksia, nostavat asuntojen arvoa tehden taloyhtiöstä entistä houkuttelevamman paikan asua.

Aurinkopaneelit taloyhtiöön on pitkäaikainen investointi, joka maksaa itsensä takaisin. Kun aurinkovoimala on mitoitettu vastaamaan taloyhtiön sähkönkulutusta, maksaa investointi itsensä takaisin jopa alle 12 vuodessa. Tämän jälkeen järjestelmä tuottaa puhdasta voittoa vielä vuosikymmenten ajan. Kun aurinkopaneeleista pitää hyvää huolta, tuottavat ne ilmaista sähköä jopa 50 vuoden ajan.

Investoimalla aurinkosähköön taloyhtiö osoittaa vihreitä arvojaan ja sitoutumistaan kestävän kehityksen edistämiseen. Se on vahva signaali niin asukkaille, osakkaille kuin mahdollisille uusille asukkaille. Aurinkopaneelit eivät ainoastaan nosta asuntojen arvoa, vaan tuovat mukanaan myös positiivista mainetta ja näkyvyyttä.

Aurinkopaneelien tuottamaa sähköä voidaan hyödyntää myös taloyhtiön yleisissä tiloissa kuten valaistuksessa, hississä. pesutuvassa sekä saunassa. Aurinkopaneelit siis säästävät koko taloyhtiön kassaa pienentäen kustannuksia useilla eri osa-alueilla.

Kaiken kaikkiaan aurinkopaneelit ovat sijoitus taloyhtiön tulevaisuuteen – ne ovat kestävä ja vastuullinen ratkaisu, joka madaltaa kustannuksia, tukee ympäristöä ja parantaa asumismukavuutta.

Pyydä tarjous

Sons of Solar – Taloyhtiönne luotettavin kumppani

Sons of Solar on enemmän kuin pelkkä aurinkopaneelien toimittaja. Olemme taloyhtiösi luotettava kumppani yhteisellä matkalla kohti taloudellisempaa ja kestävämpää tulevaisuutta.

Kun valitset Sons of Solarin, valitsen parhaan laadun ja palvelun, asiantuntemuksen sekä vihreät ja vastuulliset arvot. Valitset kumppanin, joka auttaa taloyhtiötänne hyödyntämään aurinkoenergian tarjoamia etuja.

Soita, kerromme lisää

Esimerkkiratkaisut taloyhtiöille

Ralos 14,7kWp
Suosituin paritaloissa

Ralos 27,3kWp
Suosituin rivitaloissa

Ralos 42kWp
Soveltuu kerrostoihin

Taloyhtiön energiaremontti – Helppo ja vaivaton vaihtoehto

Aurinkopaneelien hankinta taloyhtiöön on suuri projekti. Siksi olemme tehneet prosessista mahdollisimman vaivattoman – hoidamme kaiken puolestanne aina kartoituksesta asennukseen ja viimeistelyyn. Emme mene sieltä mistä aita on matalin, vaan kokoamme juuri taloyhtiönne tarpeita vastaavan kokonaisuuden, joka tuo niin taloudellisia kuin ekologisia hyötyjä.

1
Tarjouspyyntö

Soita meille, jätä soittopyyntö tai täytä yhteydenottolomake, niin aloitetaan yhdessä projektin suunnittelu. Asiantuntijamme ovat apunanne parhaan mahdollisen aurinkoenergiaratkaisun suunnittelussa.

2
Kartoitus ja suunnittelu

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Käymme rauhassa läpi taloyhtiönne sähkönkulutuksen, katon soveltuvuuden paneeleille sekä muita tärkeitä seikkoja, jotka auttavat meitä suunnittelemaan parhaan mahdollisen ratkaisun. Oikein mitoitettu ja huolellisesti suunniteltu järjestelmä tarjoaa parhaan mahdollisen suorituskyvyn, josta hyötyy koko taloyhtiö.

3
Asennus

Aurinkopaneelien asennus on tarkkaa työtä, joka vaatii osaamista ja huolellisuutta. Asentajamme ovat kokeneita ja ammattitaitoisia, jotka suorittavan asennuksen tehokkaasti ilman ylimääräistä häiriötä taloyhtiön asukkaille.

4
Tarkastus ja loppusiivous

Ennen kuin lähdemme, varmistamme että kaikki toimii niin kuin pitääkin ja jätämme työmaan yhtä siistiin kuntoon kuin sinne tullessamme. Yhtäkään työtä ei jätetä puolitiehen, joten pidämme huolen että työnjälki ylittää odotuksesi.

Miksi aurinkopaneelit meiltä?

Olemme yksi parhaiten arvosteltuja
aurinkosähköyrityksiä Suomessa

Käytämme ainoastaan markkinoiden
laadukkaimpia mikroinverttereitä

Olemme nuorekas 100% kotimainen
yritys yli 5 vuoden kokemuksella.

Jokainen kohteistamme asennetaan
avaimet käteen -periaatteella

Toimintamme yksi elinehdoista
on tyytyväinen asiakas

Meitä ruokkii eniten ympäristön tilan parantaminen.

Työskentelemme Varsinais-Suomen, Itä-Suomen ja Uudenmaan alueilla

Jätä meille soittopyyntö niin kartoitetaan teidän katon tuottopotentiaali!