Nopea ja turvallinen asennus

Kokeneet asentajamme hoitavat asennuksen nopeasti ja turvallisesti vain yhdessä päivässä

Räätälöidyt aurinkoenergiaratkaisut

Yksilöllinen ja kustannustehokas aurinkovoimala juuri sinun kotiisi tarpeisiin.

Parhaat aurinkopaneelit ja mikroinvertterit

Sons of Solar tarjoaa markkinoiden laadukkaimmat aurinkopaneelit ja invertterit.

Irtaudu fossiilisista polttoaineista

Aurinkopaneelit ovat tänä päivänä paljon enemmän kuin trendikäs tapa tuottaa sähköä. Ne ovat askel kohti kestävämpää tulevaisuutta, sekä tuottavat merkittäviä rahassa mitattavia säästöjä. Aurinkopaneelit ovat siis sekä ympäristön kannalta vastuullinen että taloudellisesti kannattava investointi.

Aurinkopaneelit ovat kestävän kehityksen edelläkävijä. Aurinkoenergia on vähäpäästöistä, ja aurinkopaneeli tuottaa keskimäärin jo kahdessa vuodessa sen itsensä valmistukseen mennen energian. Sen avulla vähennät riippuvuuttasi fossiilisista polttoaineista, mikä pienentää kotisi hiilijalanjälkeä entisestään.

Pyydä tarjous

Säästä jopa satoja euroja vuodessa

Aurinkopaneelit eivät ole ainoastaan ympäristöystävällinen valinta, vaan ne tarjoavat myös huomattavia taloudellisia hyötyjä. Aurinkopaneelien tärkein tehtävä on pienentää sähkölaskujasi korvaamalla ostosähköä itse tuotetulla sähköllä.

Sen lisäksi että pienennät sähkölaskujasi, säästät myös siirtomaksuissa ja verossa, kun sähkö tulee omalta katolta eikä valtion verkosta. Suuri osa aurinkopaneelien tuottamista säästöistä syntyy nimenomaan pienemmistä siirtomaksuista. Jos sinulla on käytössä pörssisähkö, korvaa aurinkosähkö kallista päiväsähköä jolloin säästö on suurin. Aurinkopaneelit voivat madaltaa energiakulujasi jopa satoja euroja vuodessa.

Toiseksi, aurinkopaneelit ovat erittäin pitkäaikainen sijoitus, joka maksaa itsensä takaisin. Vaikka oman aurinkovoimalan asennus ja hankinta vaatii alkuinvestoinnin, maksaa sijoitus itsensä takasin madaltuneiden sähkö- ja siirtolaskujen muodossa. Oikein mitoitettu järjestelmä voi maksaa itsensä takaisin jo alle 8 vuodessa.

Aurinkopaneelit vähentää sähkölaskuja keskimäärin 25% vuodessa.

Takaisinmaksuaikaa lyhentää myös mahdollisuus myydä aurinkopaneelien ylijäämätuottoa. Kesäisin järjestelmän tuotanto ylittää kulutuksen, jolloin syntyy ylijäämää. Tämä ylijäämä voidaan joko varastoida myöhempää käyttöä varten tai myydä sähköyhtiölle sopimuksen mukaan.

Sen lisäksi, että aurinkopaneelit tuottavat huomattavia säästöjä vuositasolla, nostavat ne kiinteistösi arvoa. Tänä päivänä yhä useamman talon ostajat arvostavat energiatehokkuutta ja ympäristöystävällisyyttä.

Näin ollen aurinkopaneelien hinta näkyy suoraan kotisi arvossa. Kun asennat kotiisi aurinkopaneelit, houkuttelet entistä enemmän potentiaalisia ostajia tarjouskilpailuun.

Muista myös, että voit käyttää vuosittaisen kotitalousvähennyksen aurinkopaneelien hankintaan.

Pyydä tarjous

Asensimme 5,9kWp aurinkovoimalan omakotitaloon Vantaalle

5,9kWp aurinkovoimala omakotitaloon Vantaalle

2200

Asennettua paneelia

978 009

mW tuotettua sähköä

875

Onnellista asiakasta

Miten oma aurinkovoimala toimii?

Omakotitalon aurinkovoimala koostuu kahdesta pääkomponentista: aurinkopaneeleista ja invertteristä. Katolle asennettavat aurinkopaneelit sisältävät piitä, joka reagoi auringonvalon kanssa muodostaen sähkövirtaa järjestelmään.

Reaktiossa syntyvä sähkövirta on tasavirtaa, jonka invertteri muuttaa vaihtovirraksi. Invertteri syöttää tätä vaihtovirtaa kodin sähköverkkoon. Kun aurinkovoimala on käytössä, hyödyntävät kodin sähkölaitteet itse tuotettua sähköä niin kauan kuin virtaa riittää. Tarpeeksi tehokkaalla järjestelmällä joudut hyödyntämään verkkovirtaa lähinnä vain pimeimpinä kuukausina.

Soita, kerromme lisää
Aurinkovoimala Naantali

Aurinkopaneelit Naantali

Asensimme 18,18kWp tehoisen aurinkovoimalan Naantaliin. Voimalaan tuli yhteensä 36 aurinkopaneelia.

Aurinkovoimala

Aurinkopaneelit Salo

Asensimme 3kWp tehoisen aurinkovoimalan Saloon. Voimalaan tuli yhteensä 8 aurinkopaneelia.

Aurinkovoimala Sauvo

Aurinkopaneelit Sauvo

Asensimme 11,15 kWp tehoisen aurinkovoimalan Sauvoon. Voimalaan tuli yhteensä 33 aurinkopaneelia.

Aurinkovoimala Raisio

Aurinkopaneelit Raisio

Asensimme 8,1 kWp tehoisen aurinkovoimalan Raisioon. Voimalaan tuli yhteensä 20 aurinkopaneelia.

Aurinkovoimala Turku

Aurinkopaneelit Turku

Asensimme 4,86 kWp tehoisen aurinkovoimalan Turkuun. Voimalaan tuli yhteensä 12 aurinkopaneelia.

Aurinkovoimala Turku

Aurinkopaneelit Turku

Asensimme 4,98 kWp tehoisen aurinkovoimalan Turkuun. Voimalaan tuli yhteensä 12 aurinkopaneelia.

Sons of Solar – Aurinkoenergian asiantuntija palveluksessasi

Sons of Solar on paljon enemmän kuin pelkkä aurinkopaneelien toimittaja. Olemme luotettava kumppanisi matkalla kohti taloudellisempaa ja kestävämpää tulevaisuutta.

Kun valitset Sons of Solarin, valitset parhaan laadun ja palvelun, asiantuntemuksen sekä vihreät ja vastuulliset arvot. Valitset kumppanin, joka on sitoutunut auttamaan sinua hyödyntämään aurinkoenergian tarjoamat mahdollisuudet.

Soita, kerromme lisää

Esimerkki aurinkovoimalat omakotitaloon

S Ralos 6.3kWp
70 – 120 m²

M Ralos 8.4kWp
120 – 200 m²

L Ralos 10,5kWp
200 – 400 m²

Aurinkopaneelien asennus – Yksilölliset ratkaisut juuri sinun kotiisi

Aurinkopaneelien hankinta ja asennus voi kuulostaa suurelta projektilta. Siksi olemme rakentaneet prosessista mahdollisimman vaivattoman – hoidamme kaiken puolestasi aina kartoituksesta asennukseen ja viimeistelyyn. Emme mene sieltä mistä aita on matalin, vaan suunnittelemme juuri kotisi tarpeita vastaavan kokonaisuuden, joka kantaa hedelmää vuosikymmenten ajan.

1
Tarjouspyyntö

Soita meille, jätä soittopyyntö tai täytä yhteydenottolomake, niin aloitetaan yhdessä uuden aurinkovoimalasi suunnittelu. Asiantuntijamme ovat apunasi parhaan mahdollisen aurinkoenergiaratkaisun suunnittelussa.

2
Kartoitus ja suunnittelu

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Käymme rauhassa läpi kotisi sähkönkulutuksen, katon soveltuvuuden paneeleille sekä muita tärkeitä seikkoja, jotka auttavat meitä suunnittelemaan juuri sinun tarpeitasi vastaavan aurinkovoimalan. Oikein mitoitettu ja huolellisesti suunniteltu järjestelmä tarjoaa parhaan mahdollisen hyödyn.

3
Asennus

Aurinkopaneelien asennus on tarkkaa työtä, joka vaatii osaamista ja huolellisuutta. Asentajamme ovat kokeneita ja ammattitaitoisia, joten voit luottaa saavasi täydellisen lopputuloksen. Meidän asentajien käsissä uusi aurinkovoimalasi on valmis vain päivässä.

4
Tarkastus ja loppusiivous

Ennen kuin lähdemme, varmistamme että kaikki toimii niin kuin pitääkin ja jätämme työmaan yhtä siistiin kuntoon kuin sinne tullessamme. Yhtäkään työtä ei jätetä puolitiehen ja pidämme huolen että työnjälki ylittää odotuksesi.

Tarvitsetko rahoitusta? Hae OP-kertaluottoa täältä.

Miksi aurinkopaneelit meiltä?

Olemme yksi parhaiten arvosteltuja
aurinkosähköyrityksiä Suomessa

Käytämme ainoastaan markkinoiden
laadukkaimpia mikroinverttereitä

Olemme nuorekas 100% kotimainen
yritys yli 5 vuoden kokemuksella.

Jokainen kohteistamme asennetaan
avaimet käteen -periaatteella

Toimintamme yksi elinehdoista
on tyytyväinen asiakas

Meitä ruokkii eniten ympäristön tilan parantaminen.

Työskentelemme Varsinais-Suomen, Itä-Suomen ja Uudenmaan alueilla

Jätä meille soittopyyntö niin kartoitetaan teidän katon tuottopotentiaali!