12 157

Asennettua paneelia

10 000 000

kWh tuotettua sähköä

1 000

Onnellista asiakasta

Laadukkaat aurinkovoimalat asennettuna Espoossa

Kun haet luotettavinta kumppania aurinkopaneelien hankintaan Espoon alueella, olemme paras valintasi. Meillä on vuosien kokemus niin suurempien kuin pienempien aurinkoenergiaratkaisujen toteuttamisesta, joten voit luottaa asiantuntemukseeme. Olemme kumppanisi yhteisellä matkalla kohti kestävämpää tulevaisuutta.

Asennemma räätälöityjä aurinkoenergiaratkaisuja Espoossa ja pääkaupunkiseudulla. Sons of Solarilta saat kaiken tarvittavan saman katon alta – aina suunnitteluavusta asennukseen.

Espoo ja Etelä-Suomi ovat mitä mainiointa aluetta aurinkoenergian tehokkaaseen hyödyntämiseen. Etenkin pääkaupunkiseudulla aurinko paistaa aina alkukeväästä pitkälle syksyyn, mikä tarkoittaa entistä suurempia vuosittaisia säästöjä verrattuna esimerkiksi pohjoisempaan Suomeen. Vastoin yleistä olettamusta aurinkoenergia on siis hyödyllistä ympäri vuoden.

  • Kokonaisvaltaiset avaimet käteen -ratkaisut
  • Räätälöidyt aurinkovoimalat juuri sinun kotisi tarpeisiin
  • Vuosien kokemus ja ammattitaito takaa täydellisen lopputuloksen
  • Me tiedämme, mitä riskejä voimala-asennuksiin liittyy ja pidämme huolen, että voimala asennetaan standardien mukaan.
  • Autamme voimalaan liittyvissä kysymyksissä myös tulevaisuudessa

Leikkaa kotisi hiilijalanjälkeä omalla aurinkovoimalla

Aurinkopaneelit ovat tänä päivänä paljon muutakin kuin trendikäs tapa tuottaa energiaa – ne ovat vastuullinen investointi ja suuri ympäristöteko. Aurinkovoimala on suuri askel kohti kestävää tulevaisuutta ja irtautumista fossiilisista polttoaineista.

Hankkimalla aurinkopaneelit kotiisi toimit kestävän kehityksen suunnannäyttäjänä. Aurinkoenergian tuottaminen on täysin päästötöntä ja puhdasta. Vaikka aurinkopaneelien valmistus vaatii jonkin verran energiaa, tuottaa järjestelmä tämän energiamäärän moninkertaisesti elinkaarensa aikana.

  • Vähennä tarvetta fossiilisille polttoaineille
  • Säästä energiaa
  • Paranna kotisi energiatehokkuutta

Madalla kotisi sähkölaskuja – Säästä jopa satoja euroja vuodessa

Sen lisäksi että oma aurinkovoimala on valtava ympäristöteko, se on investointi, joka maksaa itsensä monella tapaa takaisin. Hankkimalla aurinkopaneelit tulet huomaamaan, kuinka pienenevät kuukausi toisensa jälkeen ja saavutat merkittäviä rahassa mitattavia säästöjä, kun aurinkovoimala leikkaa tarvetta kalliille ostosähkölle.

Aurinkopaneelit leikkaavat sähkölaskuja keskimäärin 25 prosenttia vuodessa. Tämä tarkoittaa jopa satojen eurojen vuosittaisia säästöjä.

Aurinkovoimalan tuomat säästöt eivät jää vain sähkölaskuihin – säästät myös siirtomaksuissa ja veroissa, kun sähkö tulee valtion verkon sijaan omalta katolta. Siirtomaksut ja sähkövero muodostavat suuren osan vuosittaisista energiakustannuksista, ja aurinkopaneelit ovat ainoa keino päästä niitä pakoon.

Espoon seutuvilla aurinko paistaa kesäisin kirkkaana aamusta iltaan, minkä ansiosta aurinkopaneelien tuotto tulee ylittämään kulutuksen kesäkuukausina. Sopimalla sähköyhtiösi ylijäämäsähkön myynnistä voit nostaa aurinkovoimalasi täysin uudelle tasolle. Tämä on merkittävä etu etenkin eteläisemmissä osissa Suomessa.

Oikein mitoitettu ja laadukkaasti asennettu aurinkovoimala maksaa itsensä jo alle 12 vuodessa.

Pyydä tarjous

Sons of Solar on erikoistunut suurempien kohteiden, kuten yritysten ja taloyhtiöiden aurinkoenergiaratkaisuihin. Ymmärrämme, että aurinkopaneelien hankkiminen yrityksen tiloihin tai taloyhtiöön voi kuulostaa suurelta projektilta. Siksi olemme mukana koko pitkän projektin ajan – aina suunnittelusta ja paperitöistä itse asennukseen.

Autamme myös lupa-asioiden hoitamisessa ja Business Finlandin investointituen hakemisessa.

Aurinkopaneelit ovat ekologinen ja kustannustehokas keino parantaa yrityksen tai taloyhtiön energiatehokkuutta. Tänä päivänä ympäristöystävällisyyttä arvostetaan entistä enemmän, joten aurinkopaneelit tekevät yrityksestäsi tai taloyhtiöstäsi entistä houkuttelevamman ja trendikkäämmän.

Ota yhteyttä suurkohdeasiantuntijaamme

Liity tyytyväisten
asiakkaiden joukkoon

Aurinkovoimala Naantali

Aurinkopaneelit Naantali

Asensimme 18,18kWp tehoisen aurinkovoimalan Naantaliin. Voimalaan tuli yhteensä 36 aurinkopaneelia.

Aurinkovoimala

Aurinkopaneelit Salo

Asensimme 3kWp tehoisen aurinkovoimalan Saloon. Voimalaan tuli yhteensä 8 aurinkopaneelia.

Aurinkovoimala Sauvo

Aurinkopaneelit Sauvo

Asensimme 11,15 kWp tehoisen aurinkovoimalan Sauvoon. Voimalaan tuli yhteensä 33 aurinkopaneelia.

Aurinkovoimala Raisio

Aurinkopaneelit Raisio

Asensimme 8,1 kWp tehoisen aurinkovoimalan Raisioon. Voimalaan tuli yhteensä 20 aurinkopaneelia.

Aurinkovoimala Turku

Aurinkopaneelit Turku

Asensimme 4,86 kWp tehoisen aurinkovoimalan Turkuun. Voimalaan tuli yhteensä 12 aurinkopaneelia.

Aurinkovoimala Turku

Aurinkopaneelit Turku

Asensimme 4,98 kWp tehoisen aurinkovoimalan Turkuun. Voimalaan tuli yhteensä 12 aurinkopaneelia.

Sons of Solar – Aurinkoenergian asiantuntija Espoossa

Olemme paljon enemmän kuin yksi aurinkopaneelien toimittaja muiden joukossa. Olemme luotettavin kumppanisi yhteisellä matkalla kohti vihreämpää tulevaisuutta ja pienempiä sähkölaskuja. Kun valitset Sons of Solarin, valitsen kumppanin, joka on aidosti sitoutunut auttamaan sinua hyödyntämään aurinkoenergian tarjoamat mahdollisuudet.

Esimerkki aurinkovoimalat omakotitaloon Espoossa

S Ralos 6.3kWp
70 – 120 m²

M Ralos 8.4kWp
120 – 200 m²

L Ralos 10,5kWp
200 – 400 m²

Vaivaton energiaremontti – Aurinkopaneelit katollesi vain hetkessä

Ymmärrämme, että aurinkovoimalan hankinta voi tuntua valtavalta projektilta. Siksi olemme tehneet aurinkovoimalan hankinnasta mahdollisimman helppoa. Hoidamme kaikki raskaat työt puolestasi, jotta pääset nauttimaan uuden aurinkovoimalasi tarjoamista eduista mahdollisimman vaivattomasti.

1
Ota meihin yhteyttä

Soita, jätä soittopyyntö tai täytä yhteydenottolomakkeemme, niin aloitetaan yhdessä uuden aurinkovoimalasi suunnittelu. Ota yhteyttä jo tänään, ja keskustellaan aurinkoenergian hyödyntämistä juuri sinun kotonasi.

2
Kartoitus ja suunnittelu

Huolellinen suunnittelu on avainasemassa aurinkovoimalan asennuksessa. Kartoituskäynnillä käymme läpi kotisi sähkönkulutuksen sekä muita tärkeitä seikkoja, jotka auttavat meitä kasaamaan juuri sinun kotiisi parhaiten sopivan kokonaisuuden. Kun perusasiat on tiedossa, osaamme suositella kustannustehokkainta ratkaisua ja voit tehdä täysin tietoon perustuvan päätöksen.

3
Nopea ja tehokas asennus

Kun asennuksessa on ammattilaiset asialla, on uusi aurinkovoimalasi valmiina käyttöön parhaimmillaan vain muutamassa tunnissa. Pääset nauttimaan aurinkoenergian tarjoamista hyödyistä ennen kuin huomaatkaan. Aurinkopaneelien asennus on aina ammattilaisen työtä, joka vaatii kokemusta ja osaamista. Meiltä löytyy molempia jo vuosien ajalta, joten voit luottaa saavasi parasta mahdollista palvelua.

4
Tarkastus ja loppusiivous

Kun asennus on valmis, tarkistamme että järjestelmä toimii juuri niin kuin pitääkin, jonka jälkeen siivoamme työmaan yhtä siistiin kuntoon kuin sinne tullessamme. Yhtään asennusta ei jätetä puolitiehen ja pidämme huolen että työnjälki vastaa odotuksiasi.

Tarvitsetko rahoitusta? Hae OP-kertaluottoa täältä.

Miksi aurinkopaneelit meiltä?

Olemme yksi parhaiten arvosteltuja
aurinkosähköyrityksiä Suomessa

Käytämme ainoastaan markkinoiden
laadukkaimpia mikroinverttereitä

Olemme nuorekas 100% kotimainen
yritys yli 5 vuoden kokemuksella.

Jokainen kohteistamme asennetaan
avaimet käteen -periaatteella

Toimintamme yksi elinehdoista
on tyytyväinen asiakas

Meitä ruokkii eniten ympäristön tilan parantaminen.

Työskentelemme koko Uudenmaan alueella

Helsinki, Espoo, Vantaa, Porvoo, Hyvinkää, Järvenpää, Nurmijärvi, Kerava, Sipoo, Kirkkonummi, Tuusula, Kauniainen, Vihti, Lohja, Mäntsälä, Karkkila, Loviisa, Siuntio, Hanko

Jätä meille soittopyyntö niin kartoitetaan yrityksenne katon tuottopotentiaali!

Usein kysyttyä aurinkopaneeleista

Aurinkopaneelit tarjoavat lukuisia etuja, mukaan lukien suuria rahallisia säästöjä ja pienemmän hiilijalanjäljen. Oma aurinkovoimala on siis investointi, joka maksaa itsensä takaisin monella tapaa.

Oikea aurinkopaneelien määrä ja järjestelmän koko riippuu useasta tekijästä, kuten vuosittaisesta sähkönkulutuksesta, katon suunnasta ja katon pinta-alasta. Ei ole yhtä oikeaa vastausta, vaan paras ratkaisu on aina talokohtainen.

Aurinkopaneelit asennetaan talon katolle, ja ne yhdistetään invertterin kautta kodin sähköverkkoon. Aurinkopaneelien asennus vaatii aina ammattilaisen.

Kyllä voi. Kotitalousvähennyksen voi hyödyntää työn osuuteen. Tarkan summan saat tarjouksen yhteydessä. Muista että kotitalousvähennys ei ole talokohtainen, vaan henkilökohtainen. Tämä tarkoittaa, että jos omistat kiinteistön yhdessä kumppanin kanssa, voitte saada tuplahyödyn.

Aurinkopaneelit ovat lähes kokonaan huoltovapaita, sillä niissä on hyvin vähän liikkuvia osia. Voit kuitenkin puhdistaa aurinkopaneelit, jos niiden päälle kertyy lunta tai irtoroskia. Jos huomaat paneeleissa ulkoisia vaurioita, älä kiipeä itse katolle vaan ota yhteyttä meihin. Autamme mielellämme aurinkopaneelien huollossa.

Vaikka Suomessa on pidempi talvi, ovat modernit aurinkopaneelit tehokkaita myös vähäisemmässä valossa. Aurinkopaneelit toimivat täydellä teholla aina alkukeväästä pitkälle syksyyn.

Invertteri on laite, joka muuttaa aurinkopaneelien tuottaman tasavirran verkkoon sopivaksi vaihtovirraksi. Invertteri toimii siis paneelien ja sähköverkon välikappaleena, joka ohjailee sähkönsyöttöä tarpeen mukaan sekä pitää kirjaa aurinkopaneelien tuotannosta. Käytämme nykyaikaisia mikroinverttereitä, jotka mahdollistavat entistä tehokkaamman tuotannon.