Puhtaampaa sähköä pientalouksille

Sons of solar on vuonna 2017 perustettu turkulainen perheyritys. Yritys perustettiin tahdosta parantaa ympäristön tilaa ja mahdollistaa puhtaampi sähköntuotanto kaikille. Meidät on alusta saakka tunnettu korkeasta asiakastyytyväisyydestä ja olemmekin olleet jo useamman vuoden alan parhaiten arvosteltuimpia yrityksiä.

Yrityksemme toimi ensimmäiset vuodet osa-aikaisesti pienellä volyymilla. Vuonna 2021 kuitenkin vakiinnutimme ympärivuotuisen toiminnan ja järjestimme myös ensimmäisen Saaristoprojektin yhteistyössä Baltic Sea Action Groupin kanssa.

Saaristoprojektin tavoitteena oli lisätä aurinkovoimaa Turun saaristoalueelle ja tarjota asiakkaille suunnittelupalvelua myös ruotsin kielellä. Projektin aikana lahjoitimme 10000€ Saaristomeren vedenalaisen monimuotoisuuden turvaamiseksi.

Vuonna 2022 kovan kysynnän vuoksi laajensimme toimintaa myös Helsinkiin ja  nyt vuonna 2023 aloitimme toiminnan myös myös Satakunnassa, Kymenlaaksossa ja Etelä-Karjalassa. Yritys työllistää tällä hetkellä noin 20 työntekijää.

Ympäristö

Tarjoamalla aurinkoenergiaa pientalouksille haluamme tehdä oman osuutemme ympäristön tilan parantamiseksi.

Luotettavuus

Me myymme ainoastaan tarpeeseen, emme myymisen ilosta. Jos aurinkoenergiasta ei ole sinulle hyötyä, kerromme sen avoimesti.

Ihmisläheisyys

Meille ympäristön lisäksi sekä työntekijät että asiakkaat ovat tärkeitä. Uskommekin, että suuri asiakastyytyväisyys pohjautuu tähän.

Liity tyytyväisten
asiakkaiden joukkoon

Miksi hankkia aurinkovoimala meiltä?

Arvostettu kotimainen toimija

Olemme yksi Suomen parhaiten arvosteltuja aurinkosähköyrityksiä. Meille asiakas on jokaisen projektin keskiössä, josta kertoo myös korkea asiakastyytyväisyytemme.

Haluamme auttaa ympäristöä

Välitämme ympäristöstä ja asiakkaistamme, ja yhtiö onkin perustettu alunperin tahdosta olla parantamassa ympäristön tilaa. Ilmastonmuutos ei odota ja kaikki teot merkitsevät.

Nuorekas aurinkoenergian ammattilainen

Olemme markkinoiden nuorekkaimpia aurinkoenergian toimijoita ja yrityksemme on 100% kotimainen. Meiltä löytyy alalta jo yli 5 vuoden kokemus.

Aina avaimet käteen periaatteella

Toteutamme aina kaikki aurinkovoimalat avaimet käteen periaatteella. Työmaa jätetään yhtä hyvään ellei parempaan kuntoon, kun meidän saapuessa.

Meille asiakas on
aina keskiössä

Toimintamme yksi elinehto on tyytyväinen asiakas, koska asiakkaat mahdollistavat meidän toimintamme. Palvelemme myös Ruotsiksi ja Englanniksi.

Laadukkaimmat mikroinvertterit

Käytämme ainoastaan markkinoiden laadukkaimpia mikroinverttereitä ja teknologioita. Näin varmistamme jokaiselle asiakkaalle parhaan mahdollisen tuottopotentiaalin.

Työskentelemme Varsinais-Suomen, Itä-Suomen ja Uudenmaan alueilla

Jätä meille soittopyyntö niin kartoitetaan teidän katon tuottopotentiaali!