12 157

Asennettua paneelia

10 000 000

kWh tuotettua sähköä

1 000

Onnellista asiakasta

Aurinkovoimala asennettuna Vantaan seudulla

Kun etsit oikeaa kumppania aurinkopaneelien hankintaan Vantaan seudulla, olemme paras valintasi. Meillä on vuosien kokemus erilaisten aurinkoenergiaratkaisujen toteuttamista, joten voit luottaa ammattitaitoomme ja osaamiseemme.

Toimimme laajalla alueella, mukaan lukien Vantaan lähikunnissa kuten Kirkkonummella, Keravalla sekä Riihimäellä. Oli kotisi missä tahansa, olemme apunasi kustannustehokkaimman aurinkoenergiaratkaisun toteutuksesta. Sons of Solarilta saat kaiken tarvittavan saman katon alta: aina suunnitteluavusta paneelien asennukseen

Vantaa ja koko muu pääkaupunkiseutu on täydellinen sijainti aurinkoenergian tehokkaalle hyödyntämiselle. Aurinko paistaa jatkuvasti aina alkukeväästä pitkälle syksyyn. Toisin kuin pohjoisimmissa osissa Suomea, aurinkopaneelit ovat tehokkaat läpi vuoden.

  • Kokonaisvaltaiset avaimet käteen -ratkaisut
  • Räätälöidyt aurinkovoimalat juuri sinun kotisi tarpeisiin
  • Vuosien kokemus ja ammattitaito takaa täydellisen lopputuloksen
  • Kaikille ei välttämättä sovellu samanlainen voimala. Autamme valitsemaan teidän tarpeisiinne soveltuvan tekniikan
  • Me tiedämme, mitä riskejä voimala-asennuksiin liittyy ja pidämme huolen, että voimala asennetaan standardien mukaan. 

Pienennä kotisi hiilijalanjälkeä aurinkopaneelien avulla

Aurinkopaneelit eivät ole pelkästään tehokas ja trendikäs tapa tuottaa sähköä – ne ovat valtava investointi vihreämpään tulevaisuuteen ja fossiilisista polttoaineista luopumiseen. Aurinkopaneelien hankkiminen on suurin ympäristöteko, jonka yksittäinen kotitalous voi tehdä.

Kun hankit aurinkopaneelit, toimit kestävän kehityksen suunnannäyttäjänä. Aurinkoenergia on täysin päästötöntä tulevaisuuden energiaa.

  • Irtaudu fossiilisista polttoaineista
  • Säästä energiaa
  • Paranna kotisi energiatehokkuutta

Madalla energiakustannuksia – Säästä jopa satoja euroja vuodessa

Oma aurinkovoimala ei ole pelkästään ympäristöystävällinen valinta – se on taloudellisesti fiksu investointi, joka maksaa itsensä monella tapaa takaisin.

Kun hankit aurinkopaneelit katollesi, tulet huomaamaan kuinka sähkölaskusi pienenevät kuukaudesta toiseen. Aurinkovoimala korvaa valtaosan tarvittavasta ostosähköstä.

Aurinkopaneelit madaltavat sähkölaskuja keskimäärin 25 prosenttia vuodessa. Tämä voi tarkoittaa jopa satojen eurojen vuosittaisia säästöjä.

Aurinkopaneelien säästöt eivät jää pelkkiin sähkölaskuihin, vaan säästät myös veroissa ja siirtomaksuissa. Siirtomaksut ja sähkövero muodostavat suuren osan vuosittaisista energiakustannuksista. Aurinkopaneelit ovat ainoa keino päästä niitä pakoon, kun sähkö tulee omalta katolta valtion verkon sijaan..

Etenkin Etelä-Suomessa itse tuotettu aurinkoenergia ylittää kulutuksen kesäaikaan. Aurinko paistaa kirkkaana aamusta iltaan eikä sähköä kulu niin paljoa kuin talviaikaan. Myymällä tämän ylijäämätuotot voit nostaa aurinkopaneelin tuomat rahalliset hyödyt täysin uudelle tasolle. Tee sopimus ylijäämäsähkön myynnistä sähköyhtiösi kanssa.

Yhteenlaskettujen säästöjen myötä aurinkovoimala maksaa itsensä takaisin jo alle 12 vuodessa.

Pyydä tarjous

Suuremmat kohteet, kuten yritysten ja taloyhtiöiden aurinkoenergiaratkaisut ovat Sons of Solarin erikoisalaa.
Ymmärrämme, että aurinkopaneelien hankkiminen yritykselle tai taloyhtiöön on suuri projekti, joten olemme mukanasi koko projektin ajan. Autamme tarvittaessa myös lupa-asioissa sekä Business Finlandin investointituen hakemisessa.

Aurinkopaneelit on kustannustehokas keino madaltaa yrityksen tai taloyhtiön energiakustannuksia ja hiilijalanjälkeä. Sen lisäksi että aurinkopaneelit säästävät taloyhtiön tai yrityksen kassaa, antavat selkeän viestin asiakkaille, sijoittajille tai potentiaalisille uusille asukkaille.

Ekologisuutta arvostetaan tänä päivänä entistä enemmän, joten hankkimalla aurinkopaneelit teet yrityksestäsi tai taloyhtiöstäsi entistä trendikkäämmän ja houkuttelevamman.

Ota yhteyttä suurkohdeasiantuntijaamme

Liity tyytyväisten
asiakkaiden joukkoon

Aurinkovoimala Naantali

Aurinkopaneelit Naantali

Asensimme 18,18kWp tehoisen aurinkovoimalan Naantaliin. Voimalaan tuli yhteensä 36 aurinkopaneelia.

Aurinkovoimala

Aurinkopaneelit Salo

Asensimme 3kWp tehoisen aurinkovoimalan Saloon. Voimalaan tuli yhteensä 8 aurinkopaneelia.

Aurinkovoimala Sauvo

Aurinkopaneelit Sauvo

Asensimme 11,15 kWp tehoisen aurinkovoimalan Sauvoon. Voimalaan tuli yhteensä 33 aurinkopaneelia.

Aurinkovoimala Raisio

Aurinkopaneelit Raisio

Asensimme 8,1 kWp tehoisen aurinkovoimalan Raisioon. Voimalaan tuli yhteensä 20 aurinkopaneelia.

Aurinkovoimala Turku

Aurinkopaneelit Turku

Asensimme 4,86 kWp tehoisen aurinkovoimalan Turkuun. Voimalaan tuli yhteensä 12 aurinkopaneelia.

Aurinkovoimala Turku

Aurinkopaneelit Turku

Asensimme 4,98 kWp tehoisen aurinkovoimalan Turkuun. Voimalaan tuli yhteensä 12 aurinkopaneelia.

Sons of Solar – Aurinkoenergian asiantuntija Vantaalla

Sons of Solar on paljon enemmän kuin yksi aurinkopaneelien toimittaja muiden joukossa. Olemme luotettavin kumppanisi yhteisellä matkalla kohti ekologisempaa, kestävämpää ja taloudellisempaa tulevaisuutta. Kun valitset Sons of Solarin, valitset kumppanin, joka auttaa sinua hyödyntämään aurinkoenergian tarjoamat mahdollisuudet.

Esimerkki aurinkovoimalat omakotitaloon Vantaalle

S Ralos 6.3kWp
70 – 120 m²

M Ralos 8.4kWp
120 – 200 m²

L Ralos 10,5kWp
200 – 400 m²

Helpompi energiaremontti – Aurinkopaneelit katollesi käden käänteessä

Ymmärrämme täysin, että aurinkopaneelien hankinta voi tuntua vaativalta tai jopa stressaavalta prosessilta. Siksi olemme tehneet aurinkopaneelien hankinnasta mahdollisimman helppoa: Hoidamme raskaat työt puolestasi, jotta pääset nauttimaan aurinkoenergian lukuisista hyödyistä ilman ylimääräistä huolta ja stressiä.

1
Ota meihin yhteyttä

Soita, jätä soittopyyntö tai täytä yhteydenottolomakkeemme. Asiantuntijamme ovat aina valmiina auttamaan sinua löytämään parhaan mahdollisen aurinkoenergiaratkaisun. Ota yhteyttä jo tänään, ja keskustellaan tarkemmin aurinkoenergian tarjoamista mahdollisuuksista.

2
Kartoitus ja suunnittelu

Toimiva ja tehokas aurinkovoimala vaatii aina tarkan suunnittelun. Kartoituskäynnillä käymme läpi kotisi sähkönkulutuksen, energiatarpeen sekä muita tärkeitä seikkoja, jotka auttavat meitä suunnittelemaan juuri sinun kotiisi parhaiten sopivan ratkaisun. Kun perusasiat on tiedossa, osaamme suositella kustannustehokkainta ratkaisua.

3
Nopea ja tehokas asennus

Kun asialla on raudanlujat ammattilaiset, on uusi aurinkovoimalasi käyttövalmis vain muutamassa päivässä. Pääset nauttimaan aurinkoenergian tuomat eduista ennen kuin huomaatkaan. Aurinkopaneelien asennus on aina ammattilaisen hommaa, ja vaatii osaamista ja kokemusta. Meiltä löytyy molempia vuosien ajalta, joten voit luottaa saavasi parhaan ja kestävimmän lopputuloksen.

4
Tarkastus ja loppusiivous

Kun uusi aurinkovoimalasi on asennettu, varmistamme että kaikki toimii juuri niin kuin pitää. Jätämme aina työmaan yhtä siistiin kuntoon kuin sinne tullessa, eikä yhtään asennusta ei jätetä puolitiehen ja pidämme huolen että työnjälki ylittää odotuksesi.

Tarvitsetko rahoitusta? Hae OP-kertaluottoa täältä.

Miksi aurinkopaneelit meiltä?

Olemme yksi parhaiten arvosteltuja
aurinkosähköyrityksiä Suomessa

Käytämme ainoastaan markkinoiden
laadukkaimpia mikroinverttereitä

Olemme nuorekas 100% kotimainen
yritys yli 5 vuoden kokemuksella.

Jokainen kohteistamme asennetaan
avaimet käteen -periaatteella

Toimintamme yksi elinehdoista
on tyytyväinen asiakas

Meitä ruokkii eniten ympäristön tilan parantaminen.

Työskentelemme koko Uudenmaan alueella

Helsinki, Espoo, Vantaa, Porvoo, Hyvinkää, Järvenpää, Nurmijärvi, Kerava, Sipoo, Kirkkonummi, Tuusula, Kauniainen, Vihti, Lohja, Mäntsälä, Karkkila, Loviisa, Siuntio, Hanko

Jätä meille soittopyyntö niin kartoitetaan yrityksenne katon tuottopotentiaali!

Usein kysyttyä aurinkopaneeleista

Aurinkopaneelit tarjoavat lukuisia etuja, mukaan lukien suuria rahallisia säästöjä ja pienemmän hiilijalanjäljen. Oma aurinkovoimala on siis investointi, joka maksaa itsensä takaisin monella tapaa.

Oikea aurinkopaneelien määrä ja järjestelmän koko riippuu useasta tekijästä, kuten vuosittaisesta sähkönkulutuksesta, katon suunnasta ja katon pinta-alasta. Ei ole yhtä oikeaa vastausta, vaan paras ratkaisu on aina talokohtainen.

Aurinkopaneelit asennetaan talon katolle, ja ne yhdistetään invertterin kautta kodin sähköverkkoon. Aurinkopaneelien asennus vaatii aina ammattilaisen.

Kyllä voi. Kotitalousvähennyksen voi hyödyntää työn osuuteen. Tarkan summan saat tarjouksen yhteydessä. Muista että kotitalousvähennys ei ole talokohtainen, vaan henkilökohtainen. Tämä tarkoittaa, että jos omistat kiinteistön yhdessä kumppanin kanssa, voitte saada tuplahyödyn.

Aurinkopaneelit ovat lähes kokonaan huoltovapaita, sillä niissä on hyvin vähän liikkuvia osia. Voit kuitenkin puhdistaa aurinkopaneelit, jos niiden päälle kertyy lunta tai irtoroskia. Jos huomaat paneeleissa ulkoisia vaurioita, älä kiipeä itse katolle vaan ota yhteyttä meihin. Autamme mielellämme aurinkopaneelien huollossa.

Vaikka Suomessa on pidempi talvi, ovat modernit aurinkopaneelit tehokkaita myös vähäisemmässä valossa. Aurinkopaneelit toimivat täydellä teholla aina alkukeväästä pitkälle syksyyn.

Invertteri on laite, joka muuttaa aurinkopaneelien tuottaman tasavirran verkkoon sopivaksi vaihtovirraksi. Invertteri toimii siis paneelien ja sähköverkon välikappaleena, joka ohjailee sähkönsyöttöä tarpeen mukaan sekä pitää kirjaa aurinkopaneelien tuotannosta. Käytämme nykyaikaisia mikroinverttereitä, jotka mahdollistavat entistä tehokkaamman tuotannon.