12 157

Asennettua paneelia

10 000 000

kWh tuotettua sähköä

1 000

Onnellista asiakasta

Aurinkovoimalat asennettuna Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla

Kun etsit luotettavaa kumppania oman aurinkovoimalan hankintaan Helsingissä, on Sons of Solar paras valintasi. Meillä on vankka kokemus ja osaaminen erilaisten aurinkoenergiaratkaisujen toteuttamisesta, joten voit täysin huoletta luottaa ammattitaitoomme. Olemme luotettava kumppanisi matkalla kohti kestävämpää energiantuotantoa.

Toteutamme räätälöityjä aurinkovoimaloita laajalla alueella Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla. Meiltä saat kaiken tarvitsemasi saman katon alta – hoidamme suuren energiaremontin puolestasi aina suunnittelusta asennukseen.

Helsinki ja pääkaupunkiseutu on mitä mainion alue aurinkoenergian tehokkaalle hyödyntämiselle. Etelä-Suomessa aurinko paistaa aina alkukeväästä pitkälle syksyyn, mikä tarkoittaa entistä suurempia vuosittaisia säästöjä verrattuna esimerkiksi Pohjois-Suomeen. Vastoin yleistä olettamusta aurinkoenergia on siis tehokasta koko vuoden.

  • Kokonaisvaltaiset avaimet käteen -ratkaisut
  • Räätälöidyt aurinkovoimalat juuri sinun kotisi tarpeisiin
  • Vuosien kokemus ja ammattitaito takaa täydellisen lopputuloksen
  • Me tiedämme, mitä riskejä voimala-asennuksiin liittyy ja pidämme huolen, että voimala asennetaan standardien mukaan.
  • Autamme voimalaan liittyvissä kysymyksissä myös tulevaisuudessa

Paranna kotisi ekologisuutta aurinkoenergialla

Aurinkopaneelit eivät ole vain tehokas ja trendikäs keino tuottaa itse sähköä – ne ovat suurin ympäristöteko minkä yksittäinen kotitalous voi tehdä. Aurinkovoimala on investointi kestävään kehitykseen ja fossiilisista polttoaineista irtautumiseen.

Kun hankit aurinkopaneelit, olet kestävän kehityksen suunnannäyttäjä. Aurinkovoimala ei aiheuta lainkaan päästöjä, ja tuottaa koko elinkaarensa aikana moninkertaisesti sen valmistukseen kuluvan energiamäärän.

  • Irtaudu fossiilisista polttoaineista
  • Säästä energiaa
  • Paranna kotisi energiatehokkuutta

Pienennä sähkölaskujasi – Säästä jopa satoja euroja vuodessa

Aurinkovoimala on paljon muutakin kuin vain ekoteko – se on investointi, joka tuottaa puhdasta rahassa mitattavaa säästöä vuodesta toiseen. Kun hankit aurinkopaneelit, tulet huomaamaan kuinka sähkölaskusi pienenevät kuukaudesta toiseen. Aurinkovoimala korvaa ostosähköä itse tuotetulla sähköllä.

Aurinkopaneelit leikkaavat sähkölaskuja keskimäärin 25 prosenttia vuodessa. Tämä tarkoittaa jopa satojen eurojen vuosittaisia säästöjä.

Pienempien sähkölaskujen lisäksi aurinkopaneelien tuotto näkyy myös siirtomaksuissa ja maksetun sähköveron määrässä. Siirtomaksut ja sähkövero muodostavat suuren osan vuosittaisista energiakustannuksista, ja aurinkopaneelit ovatkin ainoa keino päästä niitä karkuun, kun sähkö tulee valtion verkon sijasta omalta katolta.

Koska pääkaupunkiseudulla aurinko paistaa aamusta iltaan, on varmaa että kesäisin muodostuu ylijäämätuottoa. Tämän ylijäämätuotot voit joko myydä tai varastoida myöhempään käyttöön. Tee sopimus ylijäämäsähkön myynnistä sähköyhtiösi kanssa.

Oikein mitoitettuna aurinkopaneelit maksavat itsensä takaisin jo alle 12 vuodessa.

Pyydä tarjous

Suurkohteet, kuten yritysten ja taloyhtiöiden aurinkoenergiaratkaisut ovat Sons of Solarin erikoisalaa. Ymmärrämme täysin, että aurinkopaneelien hankkiminen yritykselle tai taloyhtiöön voi kuulostaa suurelta projektilta, joten olemme apunasi koko prosessin ajan. Autamme tarvittaessa myös lupa-asioiden hoitamisessa sekä Business Finlandin investointituen hakemisessa.

Aurinkopaneelit on kustannustehokas ja ekologinen keino madaltaa yrityksen tai taloyhtiön energiakustannuksia ja hiilijalanjälkeä. Tänä päivänä energiatehokkuutta ja ekologisuutta arvostetaan entistä enemmän, joten aurinkopaneelit voivat tehdä yrityksestäsi tai taloyhtiöstäsi entistä houkuttelevamman.

Ota yhteyttä suurkohdeasiantuntijaamme

Liity tyytyväisten
asiakkaiden joukkoon

Aurinkovoimala Naantali

Aurinkopaneelit Naantali

Asensimme 18,18kWp tehoisen aurinkovoimalan Naantaliin. Voimalaan tuli yhteensä 36 aurinkopaneelia.

Aurinkovoimala

Aurinkopaneelit Salo

Asensimme 3kWp tehoisen aurinkovoimalan Saloon. Voimalaan tuli yhteensä 8 aurinkopaneelia.

Aurinkovoimala Sauvo

Aurinkopaneelit Sauvo

Asensimme 11,15 kWp tehoisen aurinkovoimalan Sauvoon. Voimalaan tuli yhteensä 33 aurinkopaneelia.

Aurinkovoimala Raisio

Aurinkopaneelit Raisio

Asensimme 8,1 kWp tehoisen aurinkovoimalan Raisioon. Voimalaan tuli yhteensä 20 aurinkopaneelia.

Aurinkovoimala Turku

Aurinkopaneelit Turku

Asensimme 4,86 kWp tehoisen aurinkovoimalan Turkuun. Voimalaan tuli yhteensä 12 aurinkopaneelia.

Aurinkovoimala Turku

Aurinkopaneelit Turku

Asensimme 4,98 kWp tehoisen aurinkovoimalan Turkuun. Voimalaan tuli yhteensä 12 aurinkopaneelia.

Sons of Solar – Aurinkoenergian asiantuntija Helsingissä

Sons of Solar on paljon enemmän kuin vain yksi aurinkopaneelien toimittaja muiden joukossa. Olemme luotettavin kumppanisi yhteisellä matkalla kohti ekologisempaa, kestävämpää ja taloudellisempaa tulevaisuutta. Kun valitset Sons of Solarin, valitset kumppanin, joka auttaa sinua hyödyntämään aurinkoenergian tarjoamat mahdollisuudet.

Esimerkki aurinkovoimalat omakotitaloon Helsingissä

S Ralos 6.3kWp
70 – 120 m²

M Ralos 8.4kWp
120 – 200 m²

L Ralos 10,5kWp
200 – 400 m²

Vaivaton energiaremontti – Aurinkopaneelit katollesi vain hetkessä

Ymmärrämme, että aurinkovoimalan hankinta voi tuntua pitkältä ja stressaavalta prosessilta. Juuri siksi olemme tehneet aurinkopaneelien hankinnasta mahdollisimman helppoa: Hoidamme kaikki raskaat työt puolestasi, jotta pääset nauttimaan uuden aurinkovoimalasi tarjoamista lukuisista hyödyistä mahdollisimman jouhevasti.

1
Ota meihin yhteyttä

Soita, jätä soittopyyntö tai täytä yhteydenottolomakkeemme, niin aloitetaan yhdessä kotisi aurinkovoimalan suunnittelu. Ota yhteyttä jo tänään, ja keskustellaan tarkemmin aurinkoenergian tarjoamista mahdollisuuksista.

2
Kartoitus ja suunnittelu

Huolellinen suunnittelu ja järjestelmän mitoitus on tuottoisan aurinkopaneelijärjestelmän A ja O. Kartoituskäynnillä käydään läpi kotisi sähkönkulutus sekä muita tärkeitä seikkoja, jotka auttavat meitä kasaamaan juuri sinun kotiisi parhaiten sopivan kokonaisuuden.

Kun perusasiat on tiedossa, osaamme suositella kustannustehokkainta ratkaisua ja voit tehdä täysin tietoon perustuvan päätöksen.

3
Nopea ja tehokas asennus

Kun asennuksessa on ammattilaiset asialla, on uusi aurinkovoimalasi valmiina käyttöön parhaimmillaan vain muutamassa tunnissa. Pääset nauttimaan aurinkoenergian tarjoamista hyödyistä ennen kuin huomaatkaan. Aurinkopaneelien asennus on aina ammattilaisen työtä, joka vaatii kokemusta ja osaamista. Meiltä löytyy molempia jo vuosien ajalta, joten voit luottaa saavasi parasta mahdollista palvelua.

4
Tarkastus ja loppusiivous

Kun uusi aurinkovoimalasi on asennettu, tarkistamme että kaikki toimii juuri niin kuin pitää ja siivoamme työmaan yhtä siistiin kuntoon kuin sinne tullessamme. Yhtään asennusta ei jätetä puolitiehen ja pidämme huolen että työnjälki vastaa odotuksiasi.

Tarvitsetko rahoitusta? Hae OP-kertaluottoa täältä.

Miksi aurinkopaneelit meiltä?

Olemme yksi parhaiten arvosteltuja
aurinkosähköyrityksiä Suomessa

Käytämme ainoastaan markkinoiden
laadukkaimpia mikroinverttereitä

Olemme nuorekas 100% kotimainen
yritys yli 5 vuoden kokemuksella.

Jokainen kohteistamme asennetaan
avaimet käteen -periaatteella

Toimintamme yksi elinehdoista
on tyytyväinen asiakas

Meitä ruokkii eniten ympäristön tilan parantaminen.

Työskentelemme koko Uudenmaan alueella

Helsinki, Espoo, Vantaa, Porvoo, Hyvinkää, Järvenpää, Nurmijärvi, Kerava, Sipoo, Kirkkonummi, Tuusula, Kauniainen, Vihti, Lohja, Mäntsälä, Karkkila, Loviisa, Siuntio, Hanko

Jätä meille soittopyyntö niin kartoitetaan yrityksenne katon tuottopotentiaali!

Usein kysyttyä aurinkopaneeleista

Aurinkopaneelit tarjoavat lukuisia etuja, mukaan lukien suuria rahallisia säästöjä ja pienemmän hiilijalanjäljen. Oma aurinkovoimala on siis investointi, joka maksaa itsensä takaisin monella tapaa.

Oikea aurinkopaneelien määrä ja järjestelmän koko riippuu useasta tekijästä, kuten vuosittaisesta sähkönkulutuksesta, katon suunnasta ja katon pinta-alasta. Ei ole yhtä oikeaa vastausta, vaan paras ratkaisu on aina talokohtainen.

Aurinkopaneelit asennetaan talon katolle, ja ne yhdistetään invertterin kautta kodin sähköverkkoon. Aurinkopaneelien asennus vaatii aina ammattilaisen.

Kyllä voi. Kotitalousvähennyksen voi hyödyntää työn osuuteen. Tarkan summan saat tarjouksen yhteydessä. Muista että kotitalousvähennys ei ole talokohtainen, vaan henkilökohtainen. Tämä tarkoittaa, että jos omistat kiinteistön yhdessä kumppanin kanssa, voitte saada tuplahyödyn.

Aurinkopaneelit ovat lähes kokonaan huoltovapaita, sillä niissä on hyvin vähän liikkuvia osia. Voit kuitenkin puhdistaa aurinkopaneelit, jos niiden päälle kertyy lunta tai irtoroskia. Jos huomaat paneeleissa ulkoisia vaurioita, älä kiipeä itse katolle vaan ota yhteyttä meihin. Autamme mielellämme aurinkopaneelien huollossa.

Vaikka Suomessa on pidempi talvi, ovat modernit aurinkopaneelit tehokkaita myös vähäisemmässä valossa. Aurinkopaneelit toimivat täydellä teholla aina alkukeväästä pitkälle syksyyn.

Invertteri on laite, joka muuttaa aurinkopaneelien tuottaman tasavirran verkkoon sopivaksi vaihtovirraksi. Invertteri toimii siis paneelien ja sähköverkon välikappaleena, joka ohjailee sähkönsyöttöä tarpeen mukaan sekä pitää kirjaa aurinkopaneelien tuotannosta. Käytämme nykyaikaisia mikroinverttereitä, jotka mahdollistavat entistä tehokkaamman tuotannon.