Toiminta laajenee, palvelemme nyt myös Uudellamaalla!

Helsingin myyntitiimin kuvat

Suunnittelemme ja asennamme aurinkopaneeleja nyt myös Uudellamaalla, Helsingin sivukonttoriltamme käsin!

 

Uudenmaan sivukonttori on ollut meillä unelmana pitkään, ja nyt kasvaneen kysynnän johdosta siitä unelmasta tuli totta. Perustimme toimiston osoitteeseen Kutomotie 16, 00380 Helsinki (Kutomo Business Park), ja rekrytoimme sinne kaksi aurinkoenergian huippuosaajaa.

Uudella konttorillamme asiakkaitamme palvelee aluepäällikkö Osku ja asiantunija Kalle, joilla on molemmilla aikaisempaa kokemusta aurinkopaneelialalta. Osku kuvailee meitä näin: “Heti alussa on otettu lämpimästi vastaan, ja yhteisöllisyys on yllättänyt positiivisesti. Yrityksen arvot ja toimintamalli ovat sellaisia, joiden takana voi seisoa ja joita voi ylpeänä edustaa”.

Tavoitteenamme on, että asiakas- ja työntekijätyytyväisyytemme ovat alan korkeimpia. Näissä tavoitteissa on onnistuttu hyvin, vaikka aina kehitettävääkin riittää. Olemme yhtiönä viimeisen viiden vuoden aikana oppineet valtavasti, ja kehityksemme on ollut hurjaa. Kokemuksemme avulla uusi konttorimme saa lentävän lähdön aurinkovoimaloiden myyntiin ja asennukseen, kun tietä on raivattu edeltä.

Jatkamme samalla otteella kuin Varsinais-Suomessakin – myymme vain parhaita komponentteja, alan laadukkaimmalla asennuksella, asiakkaan toiveita ja tarpeita kuunnellen. Jokainen aurinkovoimala räätälöidään kunkin kohteen mukaan, ja palvelu on henkilökohtaista ja osaavaa läpi projektin.

Räjähtäneen kysynnän takia olimme loppukesällä ensimmäistä kertaa olleet tilanteessa, jossa kaikkia asiakkaita ei ehditty palvelemaan riittävällä omistautumisella. Tähän olemme reagoineet nopeasti, ja pyrimme jatkossa varmistamaan paremmin, että jokainen asiakkaamme tulee kuulluksi läpi koko tilausprosessia.

Palvelemme aurinkopaneeliasioissa nyt kaikkialla Uudellamaalla, mutta erityisesti Helsingin, Espoon, Kirkkonummen ja Vantaan alueilla.

 

Asutko Uudellamaalla ja aurinkopaneelit kiinnostaa? Soita 046 573 9456

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *