Sons of solar oy:lle on myönnetty avainlippu!

Suomalaisen työn liitto on myöntänyt Sons of solar oy:lle avainlipun tunnustuksena suomalaisesta työstä. Sons of solar oy on suomalaisten omistama ja johtama, ja toimipaikkamme on Turussa. Henkilöstömme omistaa yrityksen osakkeista 96%.

Älkää antako nimen hämätä, olemme täysin suomalainen yritys. Halusimme antaa yritykselle nimen, joka erottuu joukosta, ja joka kuvaa modernia ja kansainvälistä brändiämme. Tarkoituksenamme oli laajentaa nopeasti ulkomaille, mutta Suomen kova kysyntä ja ulkomaiden markkinoiden haastavuus ja riskit saivat meidät keskittymään pelkästään Suomeen, ja erityisesti Varsinais-Suomeen – ainakin toistaiseksi.

Palvelua meiltä saa sekä suomeksi, ruotsiksi, että englanniksi. Työntekijät ovat meillä kaikki suomalaisia, paitsi yksi amerikkalainen kokenut aurinkosähköasentaja.

Myös yrityksillä, jotka toimittavat meille aurinkopaneelimme, on avainliput – Green Energy Finland ja Valoe. Tämän lisäksi aurinkovoimalaohjelmistomme Sunenergia ja Gef planter ovat Suomessa kehitettyjä.

Nyt saa lähiruuan lisäksi siis myös lähisähköä! Tämän paikallisemmaksi ei sähkö pääse, ja jokainen suomalaisesti tuotettu puhdas kWh on pois likaisemmasta tuontisähköstä.

Ota yhteyttä, niin selvitetään oma aurinkosähköpotentiaalisi!

 

Ystävällisin terveisin

Sons of solarin tiimi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *