Rekry on auki, haemme myyjiä ja asentajia 1.2-1.3.2019!

Henrik Rousi, toimitusjohtaja:

Sons of solarin jokakeväinen hakuaika kesätöihin on nyt auki. Haemme innostuneita osaajia, jotka haluavat tehdä töitä aurinkosähkön parissa nopeasti kasvavassa startupissa.

Monet työntekijöistämme ovat pitäneet työpaikkaansa meillä elämänsä parhaana, ja arvostavat työyhteisömme vapaamuotoisuutta ja itseohjautuvaa toimintatapaa.

Yrityskulttuurimme on moderni ja rento, mutta työntekijöiltä vaaditaan samalla paljon. Elämme onnistumisista, ja tsemppaamme toinen toisiamme päätyyn asti. Tervetuloa kasvavaan joukkoomme!

 

Myyntipäällikkö: Lukas Blomstedt

Haemme kesätöihin kahta aurinkopaneelien myyjää provikkapalkalla. Myynti tapahtuu omakotitaloihin standimyyntinä, ovelta ovelle myyntinä ja puhelinmyyntinä, mutta myös omat preferenssit huomioidaan.

Etsimme sanavalmista myyjää, joka ei pelkää clousaamista ja jolla on kokemusta ja intohimoa. Ilmapiirimme on avoin ja rento, ja panostamme henkilöstöön valtavasti. Koulutamme sinusta alan parhaimmostoa ja pidämme huolen, että viihdyt meillä.

Työaika: 1.5-1.9.2019 (voi aloittaa myös 1.4.2019, ja lopettaa myöhemminkin)

Palkka: Provikka + bonukset (reilut)

 

Operatiivinen päällikkö: Herman Kauppinen

Haemme yhtä aurinkopaneeliasentajaa, jolla on kokemusta katto- tai rakennusalan töistä ja jolla on hyvä peruskunto. Duunariasenne on iso plussa.

Kohteet sijaitsevat yleensä turku +150km, ja kohteeseen mennään lähtökohtaisesti firman autolla. Työtunnit saattavat vaihdella viikoittain paljonkin, ja isojen työmaiden kohdalla ylitöiden tekemiseen varauduttava.

Pidämme huolen, että työt tehdään aina turvallisesti, ja standardien mukaan. Samoin pidämme huolta asentajien palautumisesta ja motivaatiosta.

Työturvallisuuskortti täytyy löytyä, muut kortit plussaa.

Työaika 1.5-1.9.2019 (neuvoteltavissa)

Palkka: Tuntipalkkaus

 

Hakemukset lähetetään osoitteeseen: info@sonsofsolar.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *