Sons of Solar Oy arvonnan ehdot

Arvonnan tarkemmat ehdot löydät alta. Mikäli sinulla on kysymyksiä, tavoitat meidät info@sonsofsolar.fi

1. JÄRJESTÄJÄ

Sons of solar Oy
Y-TUNNUS: 2890378-9
Apilakatu 10 20740 Turku
Arvonnan järjestää
Sons of solar Oy (jäljempänä ”Järjestäjä”).

2. OSALLISTUMISKELPOISUUS

Arvontaan voivat osallistua 30 vuotta täyttäneet henkilöt. Arvontaan eivät kuitenkaan saa osallistua järjestävän tahon työntekijät tai niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun kanssa tai heidän perheenjäsenensä. Järjestäjällä on oikeus poistaa arvonnasta sellaiset osallistujat, jotka ilmeisesti pyrkivät väärinkäyttämään kilpailua tulosten tai todennäköisyyksien muuttamiseksi.

3. OSALLISTUMISAIKA

Arvontaan voi osallistua 23.8.2023-31.5.2024 välisenä aikana. Kilpailuajan päättymisen jälkeen saapuneita osallistumisia ei huomioida. Voittajat arvotaan 23.6.2023 mennessä.

4. OSALLISTUMINEN

Arvontaan voivat osallistua ne henkilöt, jotka ovat vastanneet aurinkokyselyemme, ja lähettäneet yhteystietonsa järjestäjälle. Osallistuminen on vapaaehtoista eikä vaadi tuotteen tai palvelun ostamista. Osallistumalla arvontaan osallistuja vahvistaa täyttävänsä näiden sääntöjen asettamat ehdot. Palkinnot arvotaan sääntöjen mukaisesti tulleiden osallistumisten kesken.

5. VOITTAJIEN ARVONTA JA PALKINTO

Arvonnan palkintona on 6 aurinkopaneelin huikea aurinkopaneelijärjestelmä mikroinvertereillä (arvo 6 300€)

Voittaja arvotaan 23.6.2024 mennessä kaikkien yhteystietonsa arvontaan osallistumiseksi antaneiden kesken.

6. PALKINNON LUNASTAMINEN

Voittajat valitaan satunnaisarvonnalla kaikkien sääntöjen mukaan osallistuneiden kesken 23.6.2024 mennessä. Voitosta ja sen lunastamisesta ilmoitetaan voittajille henkilökohtaisesti sähköpostilla. Mikäli palkintoilmoitusta tai palkintoa ei muusta kuin Järjestäjästä johtuvasta syystä voida toimittaa voittajalle (esim. voittaja asuu ulkomailla), Järjestäjällä ei ole velvollisuutta toimittaa palkintoa tai sitä vastaavaa korvausta voittajalle.

Mikäli voittajaa ei tavoiteta neljäntoista (14) päivän kuluessa voitosta, on Järjestäjällä oikeus arpoa tilalle uusi voittaja. Arvonnan palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai vaihtaa muuksi tavaraksi.

7. HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELY

Järjestäjä käsittelee osallistujien henkilötietoja arvonnan toteuttamiseksi ja palkintojen luovuttamiseksi. Osallistumalla arvontaan osallistuja antaa suostumuksensa henkilötietojensa käsittelyyn edellä mainittuja tarkoituksia varten. Osallistujat antavat suostumuksen, että Sons of Solar Oy saa olla heihin yhteydessä heidän antamilla yhteystiedoilla. Yhteystietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.

Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä saa Sons of solar Oy:n tietosuojaselosteesta.

8. OIKEUDET JA JÄRJESTÄJÄN VASTUU

Oikeudet kilpailuun liittyvään materiaaliin ja siihen liittyviin immateriaalioikeuksiin kuuluvat Järjestäjälle.

Järjestäjä vastaa kampanjaan liittyvästä mahdollisesta arpajaisverosta.

Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän kaikesta vastuusta ja mahdollisesta vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen tähän arvontaan osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta tai sen käyttämisestä.

Järjestäjä ei vastaa puutteellisista ja virheellisistä osallistumisista. Järjestäjä ei vastaa mahdollisista vahingoista tai kustannuksista, jotka aiheutuvat tai joiden väitetään aiheutuneen välittömästi tai välillisesti osallistumisesta tähän arvontaan. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä arvontaan osallistumiseen tai palkinnon vastaanottamiseen.

9. SÄÄNTÖJEN JA EHTOJEN MUUTTAMINEN, MUUT EHDOT

Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin.

Järjestäjä ilmoittaa arvontasivulla sivulla, mikäli joudumme tekemään muutoksia arvontaan, sen palkintoihin, ajankohtaan, saatavuuteen tai muihin seikkoihin, jotka vaikuttavat arvonnan toteutukseen. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden tehdä arvontaan ja sääntöihin sellaisia muutoksia, jotka eivät vaikuta olennaisesti osallistujaan.